زلزله آثار تاریخی میانمار را آشکار کرد

به نقل از هریتج‌دیلی؛ این لرزه‌ها علاوه بر آسیب‌های جانی و مالی، باعث ایجاد شکاف‌ها و ترک‌های عمیقی در زمین شد که آثار تاریخی پنهان و خرابه‌های باستانی را آشکار ساخت.

طبق گزارش‌های محلی از نزدیکی تادا-او، یک شهر در مرکز میانمار که حدود ۱۰ کیلومتر از پایتخت استانی، ماندالی، فاصله دارد، خرابه‌های قابل توجهی ظاهر شده است که باستان‌شناسان معتقدند ممکن است بقایای «کاخ آب» از دوران دودمان کونباونگ باشد.

دودمان کونباونگ، که به عنوان آخرین امپراتوری برمه شناخته می‌شود، از سال ۱۷۵۲ تا ۱۸۸۵ بر برمه حکومت کرد تا اینکه در خلال جنگ‌های آنگلو-برمه توسط امپراتوری بریتانیا ضمیمه شد.

کاخ احتمالا برای شهر سلطنتی رتن‌پورا آوا، پایتخت سابق پادشاهی‌های مختلف برمه از قرن چهاردهم تا نوزدهم، ساخته شده بود. این شهر در اینوا، ۳.۶ مایل شمال تادا-او واقع شده بود و در طول تاریخ چندین بار مورد حمله قرار گرفته و بازسازی شد. پایتخت در نهایت پس از تخریب در زلزله‌های بزرگ مارس ۱۸۳۹ متروکه شد.

به گفته کارشناسان، خرابه‌های کشف‌شده شامل سازه‌های بنیادی، پلکان‌ها و آثار از ایوان‌ها هستند که شباهت زیادی به تصاویری دارند که در دست‌نوشته‌های باستانی بر روی برگ نخل ثبت شده‌اند.

این کشف نادر فرصتی برای نگاهی به گذشته باشکوه میانمار است.

لینک منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا