گفت‌وگو با مدیر قنادی مینیون؛ از پخت کیک برای دربار پهلوی تا روایت ۹۵ سال شیرینی در تهران

گفت‌وگو با مدیر قنادی مینیون؛ از پخت کیک برای دربار پهلوی تا روایت ۹۵ سال شیرینی در تهران

«مینیون»، از نخستین قنادی‌های مدرن تهران، از روزهای جنگ تا رکود کرونا دوام آورده و هنوز همان طعم اصیل را برای مشتریان قدیمی‌ خود زنده نگه داشته است.

لینک منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا